Medya Güncelleme Tarihi: 20 Eyl 2016 20:33

Hollywood yıldızları Angelina Jolie Brad Pitt çifti bitiriyor

Hollywood'un en gözde çiftlerinden Angelina Jolie-Brad Pitt çifti boşanıyor. Angelina Jolie'nin Brad Pitt'ten boşanmak için mahkemeye başvurduğu açıklandı.

Hollywood yıldızları Angelina Jolie Brad Pitt çifti bitiriyor
Hollywood'un en gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yaklaşık 2 yıllık evlilik ve 12 yıllık birlikteliğin ardından artık yolun sonuna geldiği konuşuluyor. Angelina Jolie'nin Brad Pitt'ten boşanmak için mahkemeye başvurduğu açıklandı.

Angelina'nın bana hükmetmesini seviyorum 41 yaşındaki Angelina Jolie'nin avukatı, evliliğin sona erdirilmesi için gerekli yasal girişimleri başlattıklarını ve tarafların boşanma kararını 'sağlıklı bir aile' için aldıklarını ifade etti.

6 ÇOCUKLARI VAR

Jolie-Pitt çiftinin Maddox, Pax, Zahara, Shiloh ve ikizler Knox ile Vivienne olmak üzere altı çocuğu var.

ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ İSTİYOR

Neredeyse her gün çıkan boşanma haberlerinin ardından Angelina Jolie'nin, 6 çocuğun velayetini istediği belirtildi. Son olarak Brad Pitt'in, 'Allied' filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard ile ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. Bu nedenle her geçen gün kilo kaybeden Jolie'nin hastalandığı konuşuluyordu.

12 YILDIR BİRLİKTEYDİLER

2004 yılında gösterime giren Bay ve Bayan Smith isimli filmin setinde tanışarak yakınlaşan ve 12 yıldır birlikte olan Jolie-Pitt çifti, Ağustos 2014'te evlenmişlerdi. Çiftin düğünü Fransa'da basının kabul edilmediği bir çiftlik evinde yaplmıştı. Jolie-Pitt çiftinin evlendiği düğünden bir gün sonra basına duyurulmuştu.

Ekleme Tarihi: 20 Eyl 2016 20:33