Güncel Güncelleme Tarihi: 13 Ara 2016 18:06

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Türkiye topyekün sahaya indi

Hakkari'de Fatihler Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret eden İçişleri Bakanı Soylu, valilikteki konuşmasında "Türkiye terörle mücadele anlamında tam anlamıyla ve topyekun sahaya inmiştir." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Türkiye topyekün sahaya indi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari ziyareti kapsamında Fatihler Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

Sabah saatlerinde özel uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanına gelen Bakan Süleyman Soylu ve beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, ilçe merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra Hakkari-Yüksekova karayolu üzerindeki Yeniköprü Askeri Kontrol Noktası ve Depin Polis Kontrol Noktası'nı ziyaret ettiler. Burada asker ve polisle bir süre görüşen Bakan Soylu ve beraberindekiler, ardından Hakkari Fatihler Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Bakan Soylu, twitter hesabında tabur komutanlığı ziyaretiyle ilgili fotoğrafları, "Fatihler Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığında kahramanlarımızla" notuyla paylaştı.

'"TÜRKİYE TOPYEKÜN SAHAYA İNDİ"

Daha sonra Hakkari Valiliği'ne geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terörle mücadele ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu'nun açıklamalarının satır başları şöyle:

Bu milletin canını yakanların canın yakacağız. Bu sözlerin hedefi bu ülkeyi bölmeyi çalışanların tamamıdır. Bu mücadelenin gücü bu milletin kendisidir.PKK, FETÖ örgütünün çökertilmesiyle büyük bir hamisini yitirmiştir. Uyuşturucu ticaretinden darbe yemiş ve bir tükeniş girdabı içine girmiştir.

Türkiye terörle mücadele anlamında tam anlamıyla ve topyekun sahaya inmiştir.

Devletin atacağı her adım halkın desteğine muhtaçtır. Bu bir topyekün mücadeledir. Bulunduğunuz yerlerdeki PKK sempatizanlarının köylerde vatandaşlara baskı yapanları polise ve jandarmaya ihbar edin.

Ekleme Tarihi: 13 Ara 2016 18:06