Spor Güncelleme Tarihi: 11 Eyl 2016 01:43

İngiltere Premier Lig 3 sezon daha Digiturk’te

Digiturk yeni sezonda da sporseverleri en iyi ligler ve en heyecanlı karşılaşmalarla buluşturmaya devam ediyor. Dünya futbolunun yıldızlarının boy gösterdiği Premier Lig 3 sezon boyunca Digiturk ekranlarından yayınlanacak.

İngiltere Premier Lig 3 sezon daha Digiturk’te
Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, yeni yatırımlarıyla spor içeriklerini zenginleştirmeye devam ediyor. Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından İngiltere Premier Lig’in yayın haklarını 3 yıl süresince alan Digiturk, bu yıl da izleyicilerine futbol şöleni yaşatmayı sürdürecek.

İngiltere Premier Lig yayınları bugün saat 14.30’da oynanacak ve Lig TV’den canlı yayınlanacak dünya derbisi Manchester United-Manchester City karşılaşması ile başlayacak. İngiltere Premier Ligi Sporextra paketi üyesi olan tüm üyeler Digiturk ayrıcalığı ile izleyebilecek.

Dünyanın en iyi ligleri ve en heyecanlı karşılaşmalarını izleyicilerle buluşturan Digiturk; Spor Toto Süper Lig, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A gibi dikkat çeken Avrupa Liglerinin yanı sıra Premier Ligin yayın haklarını da 3 yıl süreyle alarak üyelerine sunuyor.

Bu önemli liglerin yanı sıra Fransa Coupe de La Ligue, Brezilya Serie A, Turkish Airlines Euroleague, Spor Toto Basketbol Ligi ve ATP Masters 1000 Tennis gibi önemli organizasyonlar da sezon boyunca Lig TV kanallarından sporseverlere ulaşacak.

Digiturk yeni sezonda da fark yaratan yayınlarıyla üyelerine spor şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Ekleme Tarihi: 11 Eyl 2016 01:43