Ekonomi Güncelleme Tarihi: 9 Eyl 2020 12:28

iPara sanal pos başvuruları digitale taşındı

iPara’dan Sanal POS hizmeti almak isteyen şirketler başvuru işlemlerinin tamamını web sitesi üzerinden dijital bir süreçle tamamlayabilecek.

iPara sanal pos başvuruları digitale taşındı

E-ticaret alanında sunduğu esnek, gelişmiş ve çözüm odaklı servisleri ile hizmet veren iPara, yeni dönem güçlü büyüme hedeflerine yönelik çalışmalarına müşterilerinin hayatını kolaylaştırarak devam ediyor. Şirketler, iPara’nın web sitesi üzerinden başvuru yaparak, ilgili ekiplerin kontrolleri sonrasında aynı gün içinde hizmet almaya başlayabiliyor.

Yeni sisteme ilişkin bilgi veren iPara Genel Müdürü Burhan Eliaçık, “Üye işyerlerimizin işini kolaylaştırmak adına başvuru süreçlerimizi dijitale taşıdık. Böylelikle uzun başvuru sürecini kısaltıp müşterilerimize daha hızlı hizmet vereceğiz. iPara üye işyeri olmak isteyen firmalar online olarak başvurularını tamamlayıp, çalışacakları komisyon oranlarını şeffaf bir şekilde öğrenebiliyor.

Bu sistemle, evraklarını yükleyerek, başvuru sonucunu e-posta hesapları üzerinden takip edebiliyor. Yakın zamanda üye işyerlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veren, ayda 4 bin TL’ye varan tasarruf sağlayan İndirim Dünyası platformumuzu hayata geçirmiştik. Önümüzdeki süreçte de müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizi geliştirmeye ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekleme Tarihi: 9 Eyl 2020 12:28