Medya Güncelleme Tarihi: 10 Şub 2024 12:00

İrfan Değirmenci ekranlara veda etti siyasete atılıyor

Halk TV Ana Haber Sunucusu İrfan Değirmenci'nin siyasete atılma kararı, dün akşam sunduğu bültenin ardından izleyicilere veda etmesiyle duyuruldu.

irfan değirmenci

Halk TV Ana Haber Sunucusu İrfan Değirmenci'nin siyasete atılma kararı, dün akşam sunduğu bültenin ardından izleyicilere veda etmesiyle duyuruldu. Değirmenci, Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında siyaset yapacak. Gazetecilik kariyerinde gösterdiği başarıların ardından siyasi arenada da etkili olması beklenen Değirmenci, Halk TV'deki veda konuşmasında toplumun yararına hizmet etme, mücadele, dayanışma, adalet, hak ve emek gibi değerlere vurgu yaptı.

İrfan Değirmenci'nin veda konuşması şu sözlerle oldu: "İnsan, toplumun yararına koltuktan da feragat edebilmeli çıkarlarından ve paradan da. Çünkü paradan çok daha önemli şeyler var hayatta. Dayanışma, mücadele, ezene karşı ezilenden yana, adalatten, haktan, emekten yana olmak gibi."

Değirmenci, siyasette güç ve paradan ziyade, halkın sivil örgütlü mücadelesinin önemine vurgu yaparak, eleştiriye açık olmayı, hırslar uğruna insanlığı kaybetmemeyi, kendini vazgeçilmez saymamayı önemli değerler olarak belirtti.

İrfan Değirmenci'nin siyasete atılması, Türkiye'nin medya ve siyaset gündeminde önemli bir konu olarak değerlendiriliyor.

Ekleme Tarihi: 10 Şub 2024 12:00