Medya Ağu 22 2016

İsrafil Köse'nin eşi öldü iddialarına nokta koydu

Sabah saatlerinde öldüğü yönünde haberler gelen oyuncu İsrafil Köse'nin eşi "Şuan bilinci kapalı, komada. Yaşıyor nefes alıyor; ama duaya ihtiyacımız var" dedi.

İsrafil Köse'nin eşi öldü iddialarına nokta koydu
Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan oyuncu İsrafil Köse'nin yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Hastane önünde açıklama yapan İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse, eşinin komada ve bilincinin kapalı olduğunu söyledi.

Kaza, dün sabah 06.30 sıralarında Kadıköy, Doktor Eyüp Aksoy Caddesi Ayrılıkçeşmesi durağı yakınında meydana geldi. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse, motosikletiyle seyir halindeyken park halinde bir taksinin açılan kapısına çarptı.

14 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın ardından devrilen motosikletle birlikte 14 metre sürüklenen Köse ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı halde hastaneye götürülen İsrafil Köse tedavi altına alındı.

"YANLIŞ DURAN TAKSİNİN KAPISI AÇILIYOR"

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavisi süren İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse konuyla ilgili açıklama yaptı. Köse, "Dün sabah saat 06.30'da arkadaşlarıyla bir mekandan çıktıktan sonra, Ayrılıkçeşme durağında motosikletiyle hareket halindeyken sağ şeritte yanlış duran taksi sürücüsünün kapısını açması sonucu, eşim kasisten geçerken frene basmasına rağmen duramayarak taksinin kapısına çarpıyor. Daha sonra da 14 metre motosikletle sürükleniyor" dedi.

"ŞU AN BİLİNCİ KAPALI, KOMADA"

Şengül Köse açıklamasının devamında şunları dile getirdi: "Görgü tanıklarının söylediğine göre kaza anında kalbi durmuş. Önce vatandaşlar sonra sağlık ekipleri kalp masajına devam ediyor. Hastaneye ölü diye getiriliyor. Hastaneye getirildiğinde kalp masajıyla hayata döndürülüyor. Çekilen MR'da beyinde kanama olduğu belirleniyor. Kaburgalarındaki kırıklar nedeniyle sağ ciğerinde kanama meydana geliyor. Şuan bilinci kapalı, komada. Yaşıyor nefes alıyor; ama duaya ihtiyacımız var."

Açıklamanın ardından İsrafil Köse'nin eşi ve yakınları hastaneye girdi.

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

20 Şubat 1970 yılında Artvin’de dünyaya gelen İsrafil Köse, üniversiteyi İstanbul’da okumuş ve İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünnden mezun olmuştur. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekrana çıkan İsrafil Köse, özellikle Laz şivesi ile yaptığı rolleri ile tanınmıştır. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi: Temel” filmlerinde de rol aldı. İsrafil Köse, son olarak 2015 yılında “Şimdi onlar düşünsün” adlı yapımda rol almıştı.

Filmografisi

Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil
Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) – Manav
Ya Sonra(2011)-Al Paçino
Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun
Reis(2011)-İdris
Sümela’nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil
İffet(2011)-Ersin
No Ofsayt(2009)-Ali Rıza
Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali
Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül’ün Adamı
Babam Adam Olacak(2008)-Hamza
Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)
Zoraki Koca(2007)-İzzet
OKS Anneleri(2007)-Himmet
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)
Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal
Rıza(2006)
Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri
Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal
Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman
Asayiş Berkemal(2002)
Pembe Patikler(2002)-Bekçi
Koltuk Sevdası(2001)
Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango
Evdeki Yabancı(2000)-Rıza
Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza
Dedelerimi Evlendirirken(2000)
Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon
Şaşıfelek Çıkmazı(1996)
Oğlum Adam Olacak(1995)
Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)