Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27

İstanbul'da okullar tatil mi? İşte ayrıntı

İstanbul Valiliği kar tatiliyle ilgili henüz bir açıklama yapmasa da sosyal medyadan Vali Vasip Şahin'e büyük baskı var! Öğrenciler İstanbul'da okulların tatil edilmesini isterken, yağışların cumartesi gününe kadar devam edeceği kaydedildi.

İstanbul'da okullar tatil mi? İşte ayrıntı

İSTANBUL'da okullar tatil mi? Kar yağışının üst kesimlerde etkisini sürdürdüğü İstanbul'da öğrenciler, sosyal medyadan Vali Vasip Şahin'e tatil için baskı yaptı. İstanbul Valiliği kar tatiliyle ilgili henüz bir açıklama yapmasa da cumartesi gününe kadar etkisini sürdüreceği belirtilen kar yağışının etkisini daha da artıracağı kaydedildi.

İstanbul haftayı kar yağışıyla geçirecek. Sabah saatlerinde başlayacak kar yağışı, öğleden sonra yerini parçalı bulutlu havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre kar yağışı, aralıklarla etkisini cumartesi gününe kadar sürdürecek.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Geçtiğimiz yıllara bakıldığında, belirtilen hava sıcaklıklar ve yağışlarda okulların tatil edilmesi pek mümkün gözükmüyor. Yoğun kar yağışı sonrası peş peşe gelen tatil haberlerinden umutlanan binlerce öğrenci Vali Vasip Şahin'i soru yağmuruna tuttu. Öğrenciler Şahin'den okulların tatil edilmesini istedi.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27