Asayiş Güncelleme Tarihi: 5 Şub 2024 13:00

Kahramanmaraş'ta görevli kaymakan evinde ölü bulundu

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İşte detaylar:

Kaymakan

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun Evde Ölü Bulundu

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İşte detaylar:

  • 31 yaşındaki Kaymakam Mesut Coşkun, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Polis ekipleri, olayın nasıl gerçekleştiğini belirlemek için inceleme başlattı.

  • Şoförü, sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun'a ulaşamadı. Bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

  • Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun'u silahla kafasından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

  • Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayla ilgili adli tahkikat başlatıldığını belirterek, hayatını kaybeden Kaymakam Mesut Coşkun'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

  • Kahramanmaraş Valiliği de bir açıklama yaparak olayla ilgili geniş çaplı adli tahkikat başlatıldığını duyurdu. Hayatını kaybeden Kaymakam Mesut Coşkun'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

  • Mesut Coşkun, 1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı ve çeşitli ilçelerde görev yaptıktan sonra 2023 yılında Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı olarak atanmıştı.

Ekleme Tarihi: 5 Şub 2024 13:00