Güncel Güncelleme Tarihi: 20 Kas 2023 22:00

Karadeniz Ereğli'de fırtına nedeniyle okullar tatil edildi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde devam eden olumsuz hava koşulları, kuvvetli yağış ve fırtına kaynaklı eğitime 2 gün ara verildi.

Okul tatil

Karadeniz Ereğli'de Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi, Hamsi Festivali Ertelendi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde devam eden olumsuz hava koşulları, kuvvetli yağış ve fırtına kaynaklı eğitime 2 gün arayla sağlıklıne neden oldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, 21 Kasım Salı ve 22 Kasım Çarşamba günleri boyunca tüm resmi, özel örgün, ve yaygın eğitim kurallarının (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim-öğretime 2 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

Ayrıca aynı tarihlerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların engelli ve hamile oldukları 2 gün boyunca idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Öte yandan Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan 16. Hamsi Festivali, ilçede yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, kentteki doğal afetin ardından öncesindeki hasarların giderildiği vurgulanarak, festivalin daha ileri bir tarihte ertelendiği bildirildi.

Ekleme Tarihi: 20 Kas 2023 22:00