Asayiş Güncelleme Tarihi: 13 Şub 2024 19:00

Kedi katili İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirimi 3 Ay Hapis

İstanbul, Küçükçekmece'de bir sitede yaşanan korkunç olayda, asansöre giren kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen ceza, kamuoyunda tepki çekti.

kedi katili

Kedi Katili İbrahim Keloğlan'a İyi Hal İndirimi: 3 Ay Hapis Ceza­sı!

İstanbul, Küçükçekmece'de bir sitede yaşanan korkunç olayda, asansöre giren kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen ceza, kamuoyunda büyük tepki çekti. Mahkeme, Keloğlan'ı suçlu bulup 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı, ancak iyi hal indirimi uygulayarak cezayı 3 ay daha azalttı.

Olayın ardından gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Keloğlan, hakkında açılan davada suçlu bulundu. Ancak mahkeme, iyi hal indirimi uygulayarak Keloğlan'ın cezasını 3 ay daha düşürdü ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Bu durum, Keloğlan'ın 5 yıl içinde başka bir suç işlemezse cezanın düşeceği anlamına geliyor.

Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, savunmasında olay günü moralinin bozuk olduğunu ileri süren Keloğlan'a verilen bu hapis cezası, hayvan hakları savunucuları tarafından yetersiz bulunarak eleştirildi. Olayın yaşandığı sitenin avukatı ise görüntülerle ifade arasında uyuşmazlık olduğunu belirterek karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Ekleme Tarihi: 13 Şub 2024 19:00