Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 18 Ağu 2016 22:03

Kinguin CS:GO Takımı NiP'ye sponsor oldu

Dünyanın en büyük dijital mağazalarından Kinguin, dünyanın en iyi ilk beş CS:GO takımından biri olan NiP’nin resmi sponsoru oldu!

Kinguin CS:GO Takımı NiP'ye sponsor oldu
 Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça sevilen dijital oyun mağazası Kinguin, dünyanın en başarılı ilk beş CS:GO takımı arasında yer alan Ninjas in Pyjamas'a sponsor oldu.

Bu özel işbirliği kapsamında şirketin sevimli maskotu Kinguin'in NiP takımının oyuncuları f0rest, GeT_RiGht, friberg, Xizt, pyth ve THREAT’le birlikte eSpor dünyasında yaşadığı maceraları anlatacak bir çizgiroman yayınlanacak. Çizgi romanın formatı ve nasıl yayınlanacağı gibi bilgiler ve daha fazlası ilerleyen günlerde açıklanacak.

Böylesi önemli ortaklıkların başlangıcı hep heyecan verici bir olay olmuştur ve dünyanın en iyi CS:GO takımlarından birinin, kullanıcı memnuniyeti odaklı bir oyuncu mağazasıyla olan ortaklığı da eSpor dünyasında heyecan yarattı. Bu iki devin birlikteliği hem Kinguin kullanıcılarına hem de NiP hayranlarına kesinlikle bolca heyecan sunacaktır.

Kinguin'in kurucusu ve CEO'su Viktor Wanli konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Bu harika haberi dünyayla paylaşabilmek inanılmaz bir duygu. NiP gibi dünya klasmanındaki bir CS:GO takımını Kinguin’in eSpor ailesine katmak, topluluğumuz için daha da güzel içerikler hazırlayabilmemize imkân sağlayacak.

Bu işbirliği sayesinde yalnızca NiP'nin turnuvalardaki başarılarını takip ederek sosyal medyadan bizi izleyen kullanıcılarımızla paylaşmakla kalmayacak, çok özel bir şey de yaratabileceğiz: Kinguin’le Ninja’ların maceralarını anlatacak bir çizgi roman. Sizler için hazırladığımız hikâyeler için hazır olun.”

Ninjas in Pyjamas’ın CEO’su Hicham Chahine ise konu hakkında şunları söyledi, “Kinguin’in Ninjas in Pyjamas’ın resmi sponsoru olduğunu duyurmaktan çok mutluyuz. Kinguin, tıpkı bizler gibi oyunculuğa ve eSpora kendini adamış bir ekip. Geleceğe uzanacağını düşündüğüm bu heyecan verici ortaklığın temelini de bu tutku oluşturuyor.”

Ekleme Tarihi: 18 Ağu 2016 22:03