Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27

Kısmetse Olur'da 3 isim birden gitti kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı için bugün ertelenen eleme yapıldı. Kismetse Olur'da 3 isim birden elendi. Onlardan biri de Hazal babalık oldu peki kim geldi?

Kısmetse Olur'da 3 isim birden gitti kim elendi?

Kısmetse Olur'un terör saldırısı sebebiyle ertelenen 11 Aralık finali bugün ekrana geldi. Ertelenen elemede 3 isim birden Kısmetse Olur evine veda etti. Peki Kısmetse Olur'da kim elendi kim geldi?

Kanal D yönetimi yaşanan terör olayı sebebiyle yayın akışında değişikliğe gitti ve Kısmetse Olur'un elemesini bugüne çekti. Kısmetse Olur’dan kim elendi sorusunun yanıt bulacağı haftanın finali bölümü hafta 13 Aralık salı günü ekrana geldi.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinden bu hafta reytingleri artırmak için Hazal Babalık ile birlikte 3 isim birden elendi. Hatırlanacağı gibi geçen sezon da yarışmanın en hit ismi olan Nur elenmiş böylece reyting artışı sağlanmıştı. Kısmetse Olur elemesinde eve veda eden 3 isim şunlar oldu;

- Hazal Babalık
- Şahin Nart
- Esra Yağan

ESRA YAĞAN KİMDİR? : Kısmetse Olur gelin adayı olarak eve giren Esra Yağan zengin damat adayı Gökhan'a talip oldu. 22 yaşında olan Esra Yağan aslen Mardinli. İstanbul'da yaşayan Esra Yağan tıp sektöründe çalışıyor.

ŞAHİN NART KİMDİR? : Satış danışmanı olan Şahin Nart İstanbul'da yaşıyor. Şahin Nart 24 yaşında ve evde kalmak için hemen herkesle flört etmeyi denedi.

HAZAL BABALIK KİMDİR ? : Aslen Rizeli olan Hazal Babalık doğma büyüme İstanbul'lu. Haliyle karadeniz şivesi bir taklitten ibaret. 20 yaşında olan Hazal Babalık Marmara Üniversitesi'nde öğrenci. Semih Kurtulmuş ile flört eden Hazal Babalık biri iki hafta sonra Kısmetse Olur'a geri dönecek.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27