Medya Güncelleme Tarihi: 22 Ara 2023 22:00

Kızıl Goncalar dizisi yapımcısı Gold Film'den açıklama

Televizyon dünyasının dikkat çeken yapımlarından biri olan 'Kızıl Goncalar' dizisi, yapımcısı Gold Film tarafından yapılan açıklama ile gündemde.

Özcan Deniz Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar Dizisinin Yapımcısı Gold Film'den Açıklama

Televizyon dünyasının dikkat çeken yapımlarından biri olan 'Kızıl Goncalar' dizisi, yapımcısı Gold Film tarafından yapılan açıklama ile gündemde. Yapılan yazılı açıklamada, dizinin bir kurgu olduğu vurgulanarak, kamuoyundaki tartışmalara yönelik önemli ifadeler kullanıldı.

Gold Film, dizinin belgesel veya haber niteliği taşımadığını belirterek, "Kızıl Goncalar'da hayatın içinde var olan doğru ve yanlış, iyi ya da kötü olma halleri bir kesime ya da gruba değil, dizilerdeki karakterlere atfedilerek anlatılmaktadır" ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, diziye yönelik maksatlı yorumlar yapıldığına dikkat çekilirken, izleyici beğenileri ve eleştirilerinin önemsendiği ve saygıyla izlendiği vurgulandı. Gold Film, maksatlı yorumların takdirini izleyicilere bıraktıklarını belirtti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ise dün yaptığı açıklamada, 'Kızıl Goncalar' dizisi ile ilgili aldıkları bazı şikayetleri 'kayıt altına aldıklarını' duyurmuştu.

Ekleme Tarihi: 22 Ara 2023 22:00