Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Kas 2016 19:45

Maltepe'deki bombalı paketi gönderen fail yakalandı!

Zümrütevler Mahallesinde 4 katlı binadaki elektrik ve mühendislik firmasına kargoyla geldiği öne sürülen bir paketin şirket çalışanlarınca açılmasının ardından patlama meydan gelmişti. Saldırganın olayda ağır yaralanan kişinin yakın aile fertlerinden biri olduğu ortaya çıktı.

Maltepe'deki bombalı paketi gönderen fail yakalandı!
Zümrütevler Mahallesinde 4 katlı binadaki elektrik ve mühendislik firmasına kargoyla geldiği öne sürülen bir paketin şirket çalışanlarınca açılmasının ardından patlama meydan geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

PATLAMAYA EL YAPIMI PATLAYICI NEDEN OLDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri ise patlama ile ilgili inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda, patlayan kargo paketinin içinde düzenekli EYP olduğu belirlendi. Yaşanan patlamayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

ESKİ BAKANIN OĞLU AĞIR YARALI

Genel Sistem Dizayn (GSD) isimli şirkete meydana patlamada yaralanan Genel Müdür Osman Özdemir Kurdaş'ın eski Maliye Bakanı ve ODTÜ'nün ilk rektörlerinden Kemal Kurdaş'ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kurdaş'ın durumun ağır olduğu ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

Ekleme Tarihi: 14 Kas 2016 19:45