Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Kas 2016 14:22

Maltepe'deki mühendislik şirketine kuryeyle bomba gönderdiler

Maltepe'de bir elektronik firmasına kurye ile gelen pakette patlama oldu. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı

Maltepe'deki mühendislik şirketine kuryeyle bomba gönderdiler
Maltepe'de bir mühendislik firmasına kurye ile gelen pakette patlama oldu. Patlamada ilk belirlemelere göre ikisi ağır dört kişi yaralandı. Ağır yaralananlar arasında şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özdemir Osman Kurdaş'ın da bulunduğu kaydedildi. Kurdaş'ın, eski Maliye Bakanı ve ODTÜ eski rektörü Kemal Kurdaş'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Zümrütevler Mahallesinde 4 katlı binadaki elektrik ve mühendislik firmasına kargoyla geldiği öne sürülen bir paketin şirket çalışanlarınca açılmasının ardından patlama meydan geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine  itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin  ardından hastaneye kaldırıldı. 

ESKİ BAKANIN OĞLU AĞIR YARALI

Genel Sistem Dizayn (GSD) isimli şirkete meydana patlamada yaralanan Genel Müdür Osman Özdemir Kurdaş'ın eski Maliye Bakanı ve ODTÜ'nün ilk rektörlerinden Kemal Kurdaş'ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kurdaş'ın durumun ağır olduğu ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

 

Ekleme Tarihi: 14 Kas 2016 14:22