Yerel Güncelleme Tarihi: 18 Şub 2024 23:00

Martı kurucusundan Eyüp Aksu'ya: Murat Kurum'a kaybettirecek

Eyüp Aksu'nun Murat Kurum'a verdiği destek ve taksicilere yönelik sözleri Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem'in tepkisini çekti.

eyüu aksu martı kurucusu

Martı Kurucusundan Eyüp Aksu'ya Tepki: "Murat Kurum'a Seçim Kaybettirecek!"

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a verdiği destek ve taksicilere yönelik sözleri, Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem'in tepkisini çekti. Öktem, Aksu'nun sözlerinin Murat Kurum'a seçim kaybettirecek nitelikte olduğunu savundu.

Aksu'nun "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum." sözlerine tepki gösteren Öktem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Bu yarım akıllı galiba CHP için çalışıyor. Biraz daha böyle konuşursa Murat Kurum'a seçimi kaybettirecek. Eyüp Aksu/Taksiciler Odası duyan İstanbullu'nun midesini bulanıyor artık."

Aksu ve Öktem arasında daha önce de taksi-scooter gerginliği yaşanmıştı. Öktem, taksi sürücülerinin Martı kullanıcılarının üzerine araç sürdüğünü iddia etmiş, Aksu ise Martı'nın yeni aplikasyonunun korsan taksicilikle aynı anlama geldiğini savunmuştu.,

taksiciler tweet

Ekleme Tarihi: 18 Şub 2024 23:00