Nedir Güncelleme Tarihi: 30 Ağu 2020 15:08

Meal Box nedir?

2014 yılında kurulan Meal Box, İstanbul’da sıcak yemek ve etkinlik/organizasyon yemekleri çözümleri ile faaliyeti sunan bir şirkettir.

Meal Box nedir?

Meal Box Hakkında: 2014 yılında restoran kalitesinde ev yemeği hizmetiyle yolculuğuna başlayan Meal Box, aldığı nyatırımlarla ürün ve teknolojilerini geliştirdik ve 2016 yılında tek öğün yemek hizmetini hayata geçirdi.

Mutfak ekipmanı gerektirmeyen ve servis elemanına ihtiyaç duyulmayan sıcak öğle yemeği ve kurumsal yemek hizmetiyle, firmaların yemek maliyetlerini düşürerek, çalışanlara gurme yemek deneyimi sundu. 2017 yılında “yemek aboneliği” modeline geçiş yaptı. 

Diyet beslenme alanında yenilikçi, zahmetsiz ve lezzetli bir çözüm geliştirerek Meal Box Fit’i ürün ailesine ekledi. Beslenme alışkanlıklarındaki çeşitliliği dikkate alarak “Meal Box’ta herkese uygun seçenek var!” diyerek özel beslenme aboneliklerini hayata geçirdi.

İyi Yaşam Aboneliği ile sporu, sağlıklı beslenmeyi ve diyetisyen hizmetini tek abonelikte topladı. Bugün Meal Box, İstanbul’da sıcak gurme öğle yemeği, kurumsal taşıma yemek, diyet (fit) beslenme paketleri, protein ağırlıklı beslenme paketleri, etkinlik/organizasyon yemekleri çözümleri ile faaliyet gösteriyor.

Ekleme Tarihi: 30 Ağu 2020 15:08