Güncel Güncelleme Tarihi: 16 Eki 2016 19:37

Meteoroloji'den Türkiye'nin doğusuna kar uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle kuzeydoğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

Meteoroloji'den Türkiye'nin doğusuna kar uyarısı
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle kuzeydoğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, zamanla paçalı, kuzey ve kuzey doğu kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde de Ardahan çevrelerinin yağmurlu, karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIK DÜŞÜYOR

Sıcaklığın düne göre 2 ila 4 derece düşeceği bölgede, rüzgarın kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtildi.

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta sıfırın altında 4, Erzurum ve Ağrı'da sıfırın altında 2, Ardahan'da 1, Erzincan'da 3, Iğdır'da 4 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek sıcaklığının Ardahan'da 9, Erzurum ve Kars'ta 14, Ağrı'da 17, Iğdır'da 20, Erzincan'da 21, Tunceli'de 22 derece olacağı kaydedildi.

Ekleme Tarihi: 16 Eki 2016 19:37