Politika Güncelleme Tarihi: 29 Eyl 2016 16:55

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye toplantıyı bitirten soru

MHP lideri Devlet Bahçeli, bir gazetecinin "10 şehit varken CHP il başkanları Gaziantep'te davullu zurnalı eğlence yapıyorlardı. Ne söylersiniz?" sorusuna kısa bir yanıt verip toplantıyı bitirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye toplantıyı bitirten soru
MHP lideri Devlet Bahçeli, düzenlediği basın topantısının ardından soru sorulmasına izin vermişti ancak gazetecilerden gelen bir soru toplantının sona ermesine neden oldu.

CHP'LİLERİN DAVULLU ZURNALI GÖRÜNTÜLERİ SORULDU

Devlet Bahçeli bugün gündeme dair açıklamalarda bulundu. Toplantının ardından ise bir gazeteci Bahçeli'ye, "3 gün önce bir video yayınlandı. PKK terörüne 10 şehit verdiğimiz gün CHP il Başkanları Gaziantep'te sınır incelemesi yaparken davullu zurnalı eğlence yapıyorlardı. Bununla ilgili ne söylersiniz?" diye sordu.

"BİZİ POLEMİĞE ÇEKMEYİN"

Bahçeli ise soruya şöyle cevap verdi:
"Sorunuza saygı duyuyorum. Ama bugün üzerinde durduğumuz bu konulardan çok daha önemli ve öncelikli olan konulardır. Onun için bizi polemiğe çekmeyin. Kim ne yapıyorsa yapsın, biz herkesi takip ediyoruz. Yenikapı ruhunu benimseyen benimser benimsemeyen farklı ruhlar peşine düşebilir. Allah yollarını açık etsin.

"BURADA SORULARI KESİYORUM"

Daha fazla soru olursa, soruları basın yazıyor, söylediklerimiz askıda kalıyor. Onun için burada soruları kesiyorum efendim."

Ekleme Tarihi: 29 Eyl 2016 16:55