Magazin Güncelleme Tarihi: 15 Ara 2023 12:00

Murat Boz: Kiloluyken sütyen reklamında oynama teklifi aldım

Son yıllarda spora ağırlık vererek sık sık kaslı vücudunu sergileyen şarkıcı Murat Boz'dan kilolu olduğu döneme dair itiraf geldi.

Murat Poz

Murat Boz'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Kilolu Olduğum Dönemde Sütyen Reklamı Teklifi Aldım

Son yıllarda spora ağırlık vererek sık sık kaslı vücudunu sergileyen şarkıcı Murat Boz, Melis İşiten ile Zaten Şov'da programında yıllar önce kilolu olduğu dönemde bir sütyen markasından reklam teklifi aldığını itiraf etti.

"Sütyen Markası Ciddi Para Teklifi Etmşti"

murat boz2

2012 yılında tekne tatilinde göbeği ve göğüsleriyle alay konusu olan Murat Boz, o dönem bir sütyen markasından teklif aldığını açıkladı. Göğüslerinden dolayı alay konusu olduğu dönemde bir sütyen markasının ciddi bir para teklifi yaptığını belirten Boz, bu teklifi reddetmesinden dolayı pişmanlık yaşadığını dile getirdi.

"Çok ciddi bir para veriyorlardı. Şu anki kafam olsa saniye düşünmezdim. O dönem bunu reddettim ve çok pişman oldum. Şu anki kafamda olsaydım bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım, ama çok dert ettim. O fotoğraflarımı haberlerde görünce tatilim zehir oldu, tekneden çıkmadım."

murat boz 1

Yakışıklı şarkıcının o görüntülerin ardından göğüs küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Yoğun bir iş temposu bulunan Boz, uzun yıllardır spora ağırlık vererek sık sık kaslarını sergiliyor.

Ekleme Tarihi: 15 Ara 2023 12:00