Bülten Güncelleme Tarihi: 22 Eyl 2023 13:00

Neslihan Uçar Çadırcı Fuudy'nin yeni CEO'su oldu

Şehrin favori restoranlarının gurme lezzetlerini tüketicilerle buluşturan ve servis kalitesi ile yeni deneyim sunan Fuddy'de CEO değişti.

Fuddy CEO'su Neslihan Uçar Çadırcı

Neslihan Uçar Çadırcı, Fuudy'nin Yeni CEO'su Oldu

Online yemek sipariş uygulaması Fuudy, deneyimli teknoloji uzmanı Neslihan Uçar Çadırcı'yı CEO olarak göreve getirdi. Çadırcı, uzun bir kariyere sahip bir profesyonel olarak dikkat çekiyor.

Kariyerine 1999 yılında IBM'de başlayan Çadırcı, 2000-2015 yılları arasında Turkcell'de önemli görevler üstlendi. Bu dönemde İş Ortakları Yönetimi, Mobil Pazarlama, Kurumsal Pazarlama Çözümleri gibi farklı kademelerde bölüm başkanlığı yaptı.

2015-2018 yılları arasında kendi dijital pazarlama ajansı olan So.Ho.'yu kurarak markalara özel dijital hizmetler sunan Çadırcı, 2018-2021 yılları arasında ise Hopi'nin Genel Müdürlüğü görevini üstlendi.

Çadırcı'nın yeni görevi hakkında yaptığı açıklamada, Fuudy'nin özen, kalite ve iyi yemek anlayışını devam ettirmek istediklerini ve bu doğrultuda özel restoran ağını genişlettiklerini belirtti. Ayrıca, müşterilere keyifli deneyimler sunmak için uygulamalarını yeniden yapılandırdıklarını ve yatırımcıların desteğiyle büyümeye devam edeceklerini vurguladı.

Fuudy'nin gelecekteki planları arasında yeni teknolojilerin ve iş ortaklıklarının lanse edilmesi bulunuyor. Bu hamlelerle Fuudy'nin iyi yemek ve iyi hizmet konusundaki tutkusunu daha da ileriye taşımayı hedefliyorlar.

Ekleme Tarihi: 22 Eyl 2023 13:00