Medya Güncelleme Tarihi: 11 Eki 2022 01:00

Netflix zam yapmadı fiyatları güncelledi!!

Türkiye'de kısa sürede popüler hale gelen eğlence platformu Netflix yeniden fiyatlarını artırdı. Netflix zam yaptık yerine fiyatları güncelledik demeyi seçti.

Netflix televizyon telefon tablet dizi

Dünyadan sonra Türkiye'de de dizileri ve filmleri ile popüler olan Netflix, abonelik planlarındaki ücretlerde güncellemeye gittiğini duyurdu. Şirket aboneliklerine zam yaptı.

Neflix'te 3 farklı abonelik sistemi bulunuyordu. Şirket abonelikleri plan olarak adlandırıyor.

Tek Kişilik ve tek bir cihazda kullanılan Temel Plan için abonelik bedeli 45,99 TL'ye çıkarıldı. Temel Plan'da aynı anda yalnızca tek bir cihazda izleme yapılabiliyor. İnternetsiz kullanım için indirilebilen cihaz sayısı yalnız bir. 480 piksel maksimum çözünürlük sunulan Temel Plan'da tüm mobil oyunlara da erişilebiliyor.

Netflix Temel Plan ücreti gelen zamla birlikte 45,99 TL oldu

İki kişilik ve aynı anda iki farklı cihazda kullanılabilen Standart Plan'ın fiyatı ise 69,99 olarak belirlendi. Standart Plan'da aynı anda iki cihazda izleme yapılabilirken internetsiz kullanım için indirilebilen cihaz sayısı da iki. Standart planda aboneler yayını 1080 piksel çözünürlük ile izleyebiliyor. yine tüm mobil oyunlara erişim imkanı da var.

Netflix Standart Plan abonelik ücreti gelen zamla 69,99 TL oldu.

Dört kişilik aynı anda dört farklı cihazda kullanılabilen Özel Plan için abonelik ücreti 93,99 TL oldu. Özel Plan'da aynı anda dört cihazda izleme yapılabiliyor. İnternetsiz kullanım için indirilebilen cihaz sayısı da dört. Özel Plan'da aboneler 4K Ultra HD yayın kalitesine sahip oluyor. Yine Netflix'in sunduğu tüm mobil oyunlar da kullanılabiliyor.

Netflix Özel Plan abonelik ücreti zam sonrası 93,99 TL oldu.

Her üç pakete sahip olan aboneler Netflix'i bilgisayarında, tabletinde, telefonunda ve televizyonunda kullanabiliyor.

Netflix'in zamlı abonelik fiyatları 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Netflix abonelik bedellerinden elde ettiği miktarın belirli bir kısmını yayın yaptığı ülkelerdeki dizilerin finansmanı için ayırıyor.

Şirket "zam yaptık" demek yerine "fiyatları güncelledik" demeyi tercih etti

Şirket zamla ilgili müşterilerine gönderdiği e-posta'da şu ifadelere yer verdi:

Netflix'ten keyif aldığını ümit ediyoruz. Harika içerikler sunmaya devam etmek için plan ücretlerimizde bir güncelleme yapmamız gerekiyor. Aylık plan ücretin 1 Kasım 2022 tarihinde TL 45,99 / TL 69,99 / TL 93.99 olarak güncellenecek.

Bu güncellemeyle, sen üyeliğin kapsamında sınırsız eğlencenin tadını çıkarmaya devam ederken, bizler de yepyeni hikâyelerimizle seni keyiflendirmeyi, sana ilham vermeyi ve gününü daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz.

Soruların varsa Yardım Merkezini ziyaret edebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsin. İstediğin zaman Hesap sayfana giderek de üyelik ayarlarını değiştirebilirsin.

Netflix'i tercih ettiğin için teşekkür ederiz! Şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de Netflix’in hayatına keyif ve eğlence katmasını umut ediyoruz. Ne de olsa Netflix’te kendini bir parçası gibi hissedeceğin hikâyelerin âlâsı var!

Dosya Haber

Ekleme Tarihi: 11 Eki 2022 01:00