Medya Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 11:56

Odatv Davasında savcı, tüm sanıklara beraat istedi

13 sanıklı Odatv davasında savcı tüm sanıkların beraatini istedi.

Odatv Davasında savcı, tüm sanıklara beraat istedi

İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki 18'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen, 13 sanıklı Odatv Davası'na bugün devam ediliyor. Savcı tüm sanıklar için beraat talep etti.

"SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ BASİTLİKTE BERAAT İSTEMİYORUZ"

Savcı yeterli delilin olmadığını söyledi. Bunun üzerine Ahmet Şık söz alarak, "Sizin söylediğiniz basitlikte bir beraat istemiyoruz. Benim iki avukatım diğer 8 gazeteci arkadaşımla birlikte başka bir komployla tutuklandı. Bu komployu kuran tüm faillerin tamamının dosyaya sunulması için süre istiyorum." dedi.

13 SANIK VARDI

18'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanıklardan Yalçın Küçük, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Nedim Şener, Ahmet Şık, Hanefi Avcı, Sait Çakır ve Coşkun Musluk katılırken, Gazeteci/ Yazar Soner Yalçın, Müyesser Yıldız, Doğan Yurdakul, Mümtaz İdil ve İklim Bayraktar katılmadı.

CHP'Lİ VEKİLLER DE İZLEYİCİ OLARAK GELDİ

Duruşma salonuna, eski CHP Milletvekili ve Anayasa profesörü Süheyl Batum, emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Prof. Dr. Cem Say, gazeteci Mustafa Mutlu, emekli Kurmay Albay Bora Serdar ve eski CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de izleyici olarak geldi.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 11:56