Güncel Güncelleme Tarihi: 20 Mar 2024 12:00

Oğlu ABD'ye kaçırılan Cihantimur'un kan parası iddiası

İstanbul Eyüpsultan'da trafik kazasında oğlunu kaybeden Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.'nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesini anlattı.

cihantimur

Acılı Baba Özer Aci, Bülent Cihantimur ile Görüşmesini Anlattı: "5-6 Kişiyle Geldiklerine Sitem Ettim"

İstanbul Eyüpsultan'da trafik kazasında oğlunu kaybeden Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.'nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesini anlattı. Görüşmeye 5-6 kişiyle gelen Cihantimur'a sitem ettiğini belirten Aci, "Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz?" diye sorduğunu söyledi. Aci, Cihantimur'dan "Git çocuğunu ve eski eşini adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dediğini aktardı.

Görüşmenin Detayları:

  • Aci, Cihantimur ile görüşmenin 3-5 dakika sürdüğünü ve aile dostunun evinde gerçekleştiğini söyledi.
  • Cihantimur'dan "Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, acınızı paylaşıyoruz" gibi sözler duymadığını ifade etti.
  • "Ben senin birinci gün kim olduğunu buldum, sen benim kim olduğumu, çocuğunun kimi öldürdüğünü niye bulamadın?" diye sitem ettiğini dile getirdi.

Kan Parası İddiası:

  • Bazı televizyon kanallarının kan parası iddiasını gündeme getirdiğini belirten Aci, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum" dedi.

özer aci

Cenaze Yemeği Teklifi:

  • Cihantimur ailesinin cenaze yemeği için aile dostuyla iletişime geçtiğini anlatan Aci, "Aile dostuma 'Onlara söyle bu saatten sonra yemek bir şey getirirseler, yakında köpek çiftliği var oraya köpeklere yem ederim' dedim" ifadelerini kullandı.

Eylem Tok'un Annesi:

  • Eylem Tok'un annesinin başsağlığı dilemek için arayacağını söylediğini aktaran Aci, "Gitsin annesi önce kızını ve torununu alsın Türkiye'ye getirsin, adalete teslim etsin" dedi.

Özet:

  • Özer Aci, Bülent Cihantimur ile görüşmede taziyeye gelmeden önce çocuğunu ve eski eşini adalete teslim etmesini istediğini söyledi.
  • Kan parası iddiasını reddeden Aci, oğlunun geri gelmeyeceğini ve Cihantimur ailesinden herhangi bir yardım kabul etmeyeceğini açıkladı.

Ekleme Tarihi: 20 Mar 2024 12:00