Nedir Güncelleme Tarihi: 11 Eyl 2022 12:00

Omsan Logistics (Lojistik) nedir?

Omsan Logistics, OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan 45 yıllık lojistik firmasıdır.

Omsan Lojistik

Omsan Logistics, OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan 45 yıllık lojistik firmasıdır. Şirket, kendini entegre, çevreci ve müşteri odaklı olarak tanımlar. Büyüme stratejisini de insan odaklı dijitalleşme olarak belirlemiştir. Sektördeki yapısını global bir şirket olma hedefine yönelik kullanmaktadır3.

Demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesine sahip ilk Türkiye’nin ilk özel tren işletmecisidir. Türkiye’nin çeşitli noktalarında 2010 yılından beri kömür, petrokok, cevher, klinker, baca tozu ve rulo sac taşımacılığı yapmaktadır.

Omsan Logistics multimodal hizmet hizmet olarak adlandırılan otomotiv sektöründe yurt dışında fabrika - liman arası taşımalar, ithalat taşımaları gibi süreçlerde demiryolu ve denizyolu alternatiflerini birleştirmiştir. Bu süreçte müşterilerine kapasite esnekliği sağlarken, karbon ayak izi konusunda da hedeflere sahiptir.  

Türkiye’de Marmara, Akdeniz, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürlükleri bulunmaktadır. Yurt dışında Fransa, Romanya ve Fas iştirakleri vardır

Ekleme Tarihi: 11 Eyl 2022 12:00