Biyografi Güncelleme Tarihi: 8 May 2022 00:50

Oyuncu Gökçe Bahadır kimdir?

Oyuncu Gökçe Bahadır kimdir?
Dizi oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Temel eğitimini İstanbul'da tamamlayan Gökçe Bahadır, oyunculuğa yönelerek  Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur.

Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tamamlayarak kariyer hayatına başlamıştır.

Oyunculuktan önce bir dönem Fenerbahçe FM'de radyo programı sunan Gökçe Bahadır, Best TV'de VJ'lik te yapmıştır. Ardından Show TV'de "Sinyal" adlı programın sunuculuğunu da yapmıştır.

Dizi dünyasına adım atışı 2001 yılında yayınlanan "Tatlı Hayat" isimli dizi de rol almasıyla gerçekleşmiştir. Daha sonra  2002'de Beşik Kertmesi, 2003'te Mühürlü Güller  ve Hayat Bilgisi dizilerinde rol almıştır.

"HAYAT BİLGİSİ"

2003-2005 yılları arasında Show TV'de yayınlanan "Hayat Bilgisi" adlı dizide "Törpü" karakteriyle karşımıza çıkan Gökçe Bahadır, kendini sevdirerek geniş kitlelerce tanınmıştır.

Dizi kariyerine ara verdiği sırada Digitürk'te "Jojo" adlı çocuk programında sunuculuk yapmıştır. Kısa bir süre sonra dizi kariyerine kaldığı yerden devam ederek setlere dönmüştür.

"YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN LEYLA'SI"

2006-2010 yıllarında 4 sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan" Yaprak Dökümü" isimli dizide" Leyla" karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, oyunculuğunu göstererek büyük beğeni toplamıştır.

 2013 yılında Star TV'de yayınlanan "Aramızda Kalsın" adlı dizide Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk gibi oyuncularla birlikte rol alarak "Yadigar" karakterini canlandırmıştır.

Gökçe Bahadır, 2012'de "Kayıp Şehir"(başrol olarak) ve 2015'te "Hatırla Gönül" gibi dizi projelerinde de rol almıştır.

2010 yılında Penti'nin çorap reklam filminde de oynamıştır.

ÖZEL HAYATI

Güzel ve Başarılı oyuncu, Kemal Sunal'ın oğlu oyuncu  Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde dünya evine girmiştir. Fakat çift 2012 yılında boşanma kararı alarak ayrılmıştır.

Ekleme Tarihi: 8 May 2022 00:50