Güncel Güncelleme Tarihi: 5 Eyl 2016 19:58

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in katili mahkemede şov yaptı

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in katil zanlısı Gültekin Alan, mahkeme salonuna Özgecan Aslan'ın resminin yer aldığı beyaz bir tişörtle duruşmaya katıldı.

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in katili mahkemede şov yaptı
Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'daki cezaevinde öldürülmesi, babası Necmettin Altındöken'in isa yaralanmasıyla ilgili 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

CEZAEVİNDEN SEGBİS'LE BAĞLANDILAR

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya cinayeti azmettirdiği öne sürülen Ahmet Tekin Baykal, gardiyan Hacı Ahmet Özdoğan ile tutuksuz yargılanan Serkan Akkoca katıldı. Cinayeti işlediği öne sürülen tutuklu sanık Gültekin Alan ile diğer sanıklar Hüsamettin Bağlar, Gamze Bağlar ve Ferat Yüksel ise bulundukları cezaevlerinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır bulundu.

ÖZGECAN'IN RESMİYLE DURUŞMAYA KATILDI

Ahmet Suphi Altındöken'i öldürdüğü iddia edilen ve "Taammüden tabanca ile öldürme, taammüden tabanca ile öldürmeye teşebbüs, ceza infaz kurumuna eşya (tabanca) sokmak, memurun görevini kötüye kullanması, 3628 Sayılı Kanuna Muhalefet, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, silahla kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 52 yıl 6 ay hapis cezası istenen Alan, Özgecan Arslan'ın resminin yer aldığı beyaz bir tişörtle duruşmaya katıldı.

MAHKEME 17 EKİM'E ERTELENDİ

Sanık Alan, üzerindeki tişörtün kendisine hediye geldiğini söyledi. Duruşmada, diğer sanıklar ise suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına karar verip duruşmayı 17 Ekim'e erteledi.

Ekleme Tarihi: 5 Eyl 2016 19:58