Spor Güncelleme Tarihi: 4 Ara 2016 23:27

Rıdvan Dilmen: Forvet olsam Galatasaray'a karşı oynamak isterdim

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın defansını eleştirirken, "Ben forvet oyuncusu olsam, Galatasaray'a karşı oynamak isterdim" dedi.

Rıdvan Dilmen: Forvet olsam Galatasaray'a karşı oynamak isterdim

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-1 yenerek çok kritik bir 3 puan aldı.

Karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Riekerink'i önceki haftalarda olduğu gibi yine eleştirdi.

"GALATASARAY, RIEKERINK'E BÜYÜK GELİYOR"

"Galatasaray havaya girdiği zaman etkli bir takım. Haftaya Gaziantepspor ile oynayacaklar. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet aldılar. Ancak Riekerink ile şunu söyleyeyim ki, Galatasaray Riekerink'e büyük geliyor. Hollandalı çalıştırıcının hoca yeterliliği yok."

"GALATASARAY'A KARŞI OYNAMAK İSTERDİM"

"Çok temassız oynuyorlar. Mesela ben forvet oyuncusu olsam Galatasaray'a karşı oynamayı çok isterim. Temassız oynuyorlar. Rakip forvet oyuncusu topu alıp da döndüğü zaman Galatasaraylı futbolcuyla arasında 1 metre mesafe var. Pas bir silahtır ama özellikle öndeki oyuncular ve arkadaki oyuncular olarak ikiye ayrıldığı zaman maçlar gel gitli olur. Bugün Kasımpaşa lehine de bitebilirdi maç. Galatasaray farklı da kazanabilirdi."

Son olarak Galatasaray'ın devre arasına kadar şampiyonluk potasında olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Haftaya Gaziantepspor, sonra Osmanlıspor deplasmanı. Osmanlıspor deplasmanına da muhtemelen üst üste 9 puanla gidececekler." ifadelerini kullandı.

Ekleme Tarihi: 4 Ara 2016 23:27