Rojin Kabaiş'in Kaçırılış Anı Ortaya Çıktı mı? 🚔😱
Sürpriz tanık: "Babamın haberi var mı?" diye sordu, iki erkek zorla arabaya bindirdi – DNA raporuyla örtüşen ifade!
Rojin Kabaiş'in Kaçırılış Anı Ortaya Çıktı mı? 🚔😱
Sürpriz tanık: "Babamın haberi var mı?" diye sordu, iki erkek zorla arabaya bindirdi – DNA raporuyla örtüşen ifade!
Van'da 27 Eylül 2024'te kaybolan ve 18 gün sonra Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in şüpheli ölümünde kritik gelişme yaşandı. Adli Tıp raporuyla vücudunda iki farklı erkeğe ait DNA tespit edilen genç kızın kaçırılış anına dair bir yıl sonra ortaya çıkan tanık ifadesi, soruşturmanın seyrini değiştirebilir ⚡🕵️♂️.
Manisa'da yaşayan tanık, olay gecesi Van'da eşiyle yürürken gördüklerini savcılığa anlattı:
- Bir erkek Rojin'e benzeyen kızın kolundan tutup "Yürü gidiyoruz" dedi.
- Kız "Babamın haberi var mı?" diye sordu, erkek "Var" yanıtını verdi.
- Karşıda bekleyen araçta ikinci bir genç erkek daha vardı, üçü birlikte bindiler 🚗.
Tanık, basında iki DNA haberini görünce şüphelenip ifade verdiğini belirtti. Bu detaylar Adli Tıp'ın "iki erkek DNA'sı" bulgusuyla birebir örtüşürken, savcılık eşkal ve araç incelemesi başlattı 📋.
| Detay | Tanık İfadesi | Adli Tıp Bulgusu |
|---|---|---|
| Şahıs Sayısı | İki erkek (biri kolundan tutan, diğeri araçta) | İki farklı erkek DNA'sı |
| Diyalog | "Babamın haberi var mı?" – "Var" | Kaçırılma ihtimalini güçlendirir |
| Araç | Yol karşısında bekleyen, bindiler | İnceleme başlatıldı |
Olay intihar mı yoksa cinayet mi tartışılırken, yeni ifade kaçırılma iddiasını güçlendiriyor. Aile ve kamuoyu adalet beklerken, soruşturmada DNA alınan kişi sayısı 195'e ulaştı – muhalif kesimler gecikmeyi eleştirse de savcılık derinleştirme sinyali veriyor ⚖️.
#RojinKabaiş #KaçırılmaTanığı #VanCinayeti #AdliTıpDNA #ŞüpheliÖlüm #BabamınHaberiVar #RojinKabaişSoruşturması
