Ekonomi Güncelleme Tarihi: 16 Ara 2016 02:06

Sabancı Holding'te üst düzey atama

Sabancı Holding İnsan Kaynakları Başkanı Neriman Ülsever'in yerine yeni isim atandı. Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul atamayı şöyle duyurdu.

Sabancı Holding'te üst düzey atama

Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevini altı yıldır başarıyla yürüten Neriman Ülsever, 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla bayrağı halen Avivasa Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Meral Kurdaş’a devrediyor

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;” Neriman Ülsever’e, birikimleri, uluslararası bir tecrübesi ve vizyonuyla görev süresi boyunca Topluluğumuzun gelişimine yaptığı önemli hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Neriman Ülsever’in insan kaynaklarımızın gelişimine yaptığı katkılar için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sabancı Topluluğu olarak, en değerli varlığımızın insan kaynaklarımız olduğuna olan inancımızla, yöneticilerimizi yetiştirmeye önem veriyoruz. Bu anlayıştan hareketle, Topluluğumuzda uzun yıllardır çeşitli üst düzey görevlerde birçok başarıya imza atmış Meral Kurdaş, 1 Ocak itibarıyla Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevini üstlenecektir. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Ekleme Tarihi: 16 Ara 2016 02:06