Yaşam Güncelleme Tarihi: 6 Eki 2023 19:54

Sarıyer'de 65 yaşındaki adam idrarını içerek hayatta kaldı

Sarıyer'de, ormanlık bir alanda su almaya gitmek isteyen 65 yaşındaki Remzi Geyik 1 Ekim Pazar günü yamaçtan düşerek mahsur kaldı. İdrarını içerek hayatta kaldı

Jandarma Remzi Geyik

İstanbul Sarıyer'de Mahsur Kalan Adam 5 Gün İdrarını İçerek Hayatta Kaldı

Sarıyer'de, ormanlık bir alanda su almaya gitmek isteyen 65 yaşındaki Remzi Geyik, 1 Ekim Pazar günü yamaçtan düşerek mahsur kaldı. Telefonu olmadığı için yardım çağıramayan Geyik, 5 gün boyunca bu bölgede mahsur kaldı. İşte yaşadıklarını anlatan Geyik'in hikayesi:

Geyik, "Ben oraya su almaya gittim. Saat 10.00'da oradaydım. Yerimi temizledim, gömleğimi yıkadım, şapkamı yıkadım ve oraya astım. Sonra kendime biraz su getirmek istedim. Gitmemle gazi olmam bir oldu. Yer kaygandı. Bir ayağımı kayanın üstüne attım.

Devamlı oraya gidiyorum, aynı yerden su getiriyorum. İnanın ki sanki birisi beni oradan aldı aşağıya attı. Ben şaşırdım kaldım. Orada çalılara tutundum, elim yara oldu. 5 gün ayı seyrettim, yıldızları seyrettim, doğayı seyrettim. Gelen giden gemileri saydım. O köyden orada balıkçılık yapanlar var, birisi gelmedi.

Remzi Geyik

Dün saat 9- 9 buçuk gibi, tam saati tahmin edemiyorum. Güneş daha tam batmamışı. İki kişi geldi, 'Dayı burada ne yapıyorsun' dediler. 'Hiç sormayın, ayağım gitti, ben 5 gündür burada idrarımı içiyorum. 4-5 metre ileride, getirdiğim suyu gidip alamıyorum.' dedim.

Bana suyu getirdiler, belki yarım saatte 5 litre su içtim. O çocuklar sağ olsun, ambulansı aradılar. Ambulans geldi, köyün mezarlığının oradan patika yollar var, bulamadılar. Helikopteri aradılar, denizden kurtarıcılar varmış onu aradılar, onlarda geldi." dedi.

Kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Geyik, yaşadığı 5 gün boyunca doldurduğu suyu içemediğini ve az yiyeceği olduğunu söyledi. Ayrıca, kendini denize atma düşüncesine kapıldığını ancak birisinin bulup yardım çağırmasını umarak beklediğini ifade etti.

Ekleme Tarihi: 6 Eki 2023 19:54