Magazin Güncelleme Tarihi: 28 Eki 2023 02:00

Şarkıcı Işın Karaca 19 yaş küçük sevgilisiyle evlendi

Şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi. Nikahtan ilk kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

IŞIN KARACA

Işın Karaca, sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile evlendi

Şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi. Nikahtan ilk kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve hastalığı nedeniyle saçlarını kaybeden başarılı şarkıcı Işın Karaca'dan hayranlarına sürpriz geldi. Karaca, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile evlendi. Amsterdam'da evlenen çifte yakın çevresi eşlik etti. Karaca, nikahtan ilk kareleri Instagram hesabından paylaştı.

Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu'nun nikah fotoğrafı

Işın Karaca Can Yapıcıoğlu

Işın Karaca'nın hastalığı ne?

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaklaşık iki yıldır Alopeci Universal (AU) tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Saç kıran hastalığı nedeniyle Karaca, tüm saçını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının nikahta peruk taktığı görüldü.

Alopeci Universal (AU) nedir?

Alopeci Universal (AU), vücudun tümünde saç kaybına neden olan bir otoimmün hastalıktır. AU, vücudun bağışıklık sisteminin saç köklerine saldırması sonucu oluşur. Bu durum, saç köklerinin küçülmesine ve saç dökülmesine neden olur.

AU, erkeklerde ve kadınlarda her yaşta ortaya çıkabilir. Ancak, genellikle 20 ila 30 yaş arası kişilerde görülür. AU'nun kesin nedeni bilinmemekle birlikte, genetik faktörlerin ve çevresel faktörlerin bir kombinasyonunun rol oynadığı düşünülmektedir.

AU için kesin bir tedavi yoktur. Ancak, tedaviler saç dökülmesini yavaşlatmaya ve saç büyümesini teşvik etmeye yardımcı olabilir. Tedaviler arasında kortikosteroid ilaçlar, immünoterapi ve saç ekimi yer alır.

Işın Karaca'ya ve Can Yapıcıoğlu'na ömür boyu mutluluklar dileriz.

Ekleme Tarihi: 28 Eki 2023 02:00