Savcı görev yerinden oldu Avukat Buket'e soruşturma açıldı
İstanbul Adalet Sarayı'nda avukat Buket Nurşah Tekışık'ın çektirdiği odanın sahibi savcının görev yeri değiştirildiği öğrenildi. Avukata soruşturma başlatıldı
Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın Odasında Fotoğraf Çektirdiği Savcının Görev Yeri Değiştirildi
İstanbul Adalet Sarayı'nda avukat Buket Nurşah Tekışık'ın çektirdiği odanın sahibi olan savcının görev yeri değiştirildiği öğrenildi. İstanbul Barosu tarafından da avukat hakkında soruşturma başlatıldı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, fotoğrafların tepki çekmesi üzerine sorulan soruya savcı hakkında soruşturma başlatıldığını, avukat hakkında ise suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
Savcının Görev Yeri Değiştirildi
Savcı hakkında tutanak düzenlenerek Hakimler ve Savcılar Kurulu'na işlem yapılması için gönderildiği ve savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.
Avukat İçin Soruşturma Başlatıldı
Avukat yönünden ise Barolar Birliği'ne disiplin açısından soruşturulması için dosya gönderildi. İstanbul Barosu tarafından da avukat hakkında soruşturma başlatıldı.
Bu gelişmeler üzerine Adalet Bakanlığı ve İstanbul Barosu, konuyla ilgili detaylı bir inceleme yapma kararı almıştır. Haberin güncellenen bilgileri için takipte kalın.