Kulis Güncelleme Tarihi: 3 Eki 2023 10:12

Seçimlerden sonra Meral Akşener istifa edecek iddiası

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere yönelik Türkiye, büyük bir ilgiyle beklenirken, Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Meral AKşener

Meral Akşener, Yerel Seçimlerin Ardından Görevini Bırakıyor: Buğra Kavuncu Yerine Gelebilir

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere yönelik Türkiye, büyük bir ilgiyle beklenirken, Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, yerel seçimlerin ardından koltuğunu bırakacağı ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu'yu Genel Başkan olarak düşündüğü öne sürüldü.

Bu gelişme, Türkiye siyasetinde önemli bir değişiklik öngörüyor. İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Meral Akşener'in, yerel seçimlerin sonrasında görevini Buğra Kavuncu'ya devretme düşüncesi, Ankara kulislerinde büyük yankı uyandırdı.

Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Buğra Kavuncu'nun aday gösterilmediği ve bu kararın Akşener'in gelecekteki planlarıyla ilişkilendirildiği de iddia ediliyor.

Gazeteci Barış Yarkadaş, bazı parti yöneticilerinin Akşener'in bu tutumunu anlamlandıramadığını ve "Meral Hanım acaba AK Parti ile gizli bir angajmana mı girdi?" şeklinde sorular sorduklarını ifade etti.

Ekleme Tarihi: 3 Eki 2023 10:00