Magazin Güncelleme Tarihi: 1 Oca 2024 12:00

Selin Ciğerci'nin eşi futbolcu Gökhan Çıra ölümden döndü

Selin Ciğerci ile yaptığı evliliklerle tanınmış ve futbol kariyerini bırakarak ticarete atılan Gökhan Çıra ölümden döndü

Gökhan Çıra kaza

Gökhan Çıra, Trafik Kazasında Ölümden Döndü

Ünlü isim Gökhan Çıra, Sapanca yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı ve ölümden döndü. Çıra, Selin Ciğerci ile yaptığı evliliklerle tanınmış ve futbol kariyerini bırakarak ticarete atılmıştı. Kazadan ufak tefek sıyrıklarla kurtulan Çıra, olay sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak durumu takipçileriyle paylaştı.

Gökhan Çıra Trafik Kazası

Çıra'nın paylaşımında, "Beterin beteri var derler. Allah'a çok şükür ufak tefek sıyrıklarla atlattık. Gözü olanın gözü çıksın. Bugün şunu anladım, 1 saniye sonra ne olacağından kimsenin haberi yok, film şeridi gibi her şey gözümün önünden geçti. İlk defa kaza yaptım." ifadelerine yer verdi.

Gökhan Çıra Trafik Kazası

Kazanın ardından gelen mesajların etkisiyle bir başka paylaşım daha yapan Gökhan Çıra, "Sevgili arkadaşlar, geçirdiğim trafik kazasını çok şükür ki ucuz atlattım. Sizleri de merakta bırakmamak adına genel cevap vermek istedim. Ufak tefek sıyrıklar haricinde genel sağlık durumu gayet iyi. Tedbir amaçlı hastanede müşahede altındayım." şeklinde açıklama yaptı.

gökhan çıra mesaj

Çıra, yapılan kontrollerin ardından hastaneden taburcu oldu. Olayın ardından sevenleri ve takipçileri tarafından geçmiş olsun mesajları yağdı.

Gökhan Çıra Selin Ciğerci

Ekleme Tarihi: 1 Oca 2024 12:00