Güncel Güncelleme Tarihi: 3 Eyl 2016 18:00

Şemdinli'deki PKK ile çatışmada 5 asker şehit oldu 6 asker yaralandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askerlerle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit odu. 6 asker de yaralandı.

Şemdinli'deki PKK ile çatışmada 5 asker şehit oldu 6 asker yaralandı
Şemdinli'nin Aktütün bölgesinde yol güvenliği sağlayan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında öğlen saatlerinde çatışma çıktı. Pusu kuran teröristlerin açtığı ilk ateşle 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Helikopterle Fatih Kışlası'na getirilen yaralılar buradan ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

OPERASYON BAŞLATILDI

PKK'lı teröristlerle çatışmanın çıktığı bölgeye helikopterlerle takviye birlik sevk edilerek operasyon başlatıldı.

DİYARBAKIR'DA 1 POLİS ŞEHİT OLDU

Türkiye kara bir cumartesiye uyandı. Sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu.

VAN'DA 8 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın ardından ikinci kara haber Van'ın Çaldıran ilçesinden geldi. Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda 8 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.

HAKKARİ ÇUKURCA'DA 3 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır ve Van'ın ardından kara haber bu sfer Hakkari'den geldi. Çukurca kırsalında operasyonu sürdüren güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında bu sabah saat 06.45 sıralarında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 3 asker şehit olurken, çatışmada yaralanan 20 asker helikopterle Fatih Kışlası'na, oradan da ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralı askerlerden 3'ünün durumunun ağır olduğu ve bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.

TÜRKİYE BİR GÜNDE 17 ŞEHİT VERDİ

Ve son olarak akşam saatlerinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 asker daha şehit oldu. Türkiye bir günde 17 şehit verdi

Ekleme Tarihi: 3 Eyl 2016 18:00