Magazin Güncelleme Tarihi: 19 Kas 2023 14:00

Şeyma Subaşı ve İzzet Antebi aşk mı yaşıyor?

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Şeyme Subaşı

Posta'da yer alan iddiaya göre, Tuvana Türkay ile ilişkisini bitiren İzzet Antebi ile Şeyma Subaşı, bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi. İddiaya göre, ikili gece boyunca birlikte eğlendi ve bir ara aşka gelerek öpüştü.

İddia henüz doğrulanmadı. Ancak, ikilinin sosyal medya paylaşımları da iddiaları güçlendiriyor. Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde İzzet Antebi'nin bir fotoğrafını paylaşarak, "Güzel bir gece" notunu düşmüştü. İzzet Antebi de Subaşı'nın paylaşımına, "Sen de güzelsin" yorumunu yapmıştı.

İkilinin aşk yaşadığı iddiaları, sosyal medyada da gündem oldu. Bazı kullanıcılar, "Çok yakışmışlar" yorumunda bulundu. Bazı kullanıcılar ise, "Şeyma Subaşı'na bir türlü durgunluk yok" ifadelerini kullandı.

İzzet Antebi kimdir?

İzzet Antebi, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Mardinli olan Antebi, aile şirketinin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Ayrıca, tekstil ve inşaat sektörlerinde de yatırımları bulunuyor.

Antebi, 2020 yılında Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, çift geçtiğimiz aylarda ayrıldı.

Ekleme Tarihi: 19 Kas 2023 14:00