Bülten Güncelleme Tarihi: 19 Ağu 2022 04:00

İskenderunspor'un sponsoru Sixt Rent a Car oldu

İskenderunspor'un sponsoru Sixt Rent a Car oldu. 2022-2023 futbol sezonunda İskenderunspor’un formasında yer alacak.

araç sixt rent a car

Araç kiralama sektörünün uluslararası markası SIXT rent a car, TFF 2. Lig takımlarından İskenderunspor’un forma göğüs sponsoru oldu. SIXT rent a car, 2022-2023 sezonunda İskenderunspor’un formasında yer alacak.

SIXT rent a car, Bor Holding çatısı altında faaliyet gösteriyor. İskenderunspor 2021-2022 sezonunda play offlarda final maçında Iğdırsporu’u yenerek TFF 2. Lige yükselmişti. İskenderunspor'un yeni sezonda hededi TFF 1. Lige çıkmak.

Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan sponsorluk konusunda “Futbola olan desteğimizi İskenderunspor forma göğüs sponsorluğuyla genişletmekten dolayı çok mutluyuz." dedi.

Takıma yeni sezonda başarılar diledi. Şirket ülkenin önemli limanlarından olan İskenderun'un takımı İskenderunspora verdikleri desteğin yanı sıra çevre ve eğitim alanında da projeler gerçekleştiriyor.
İskenderunspor'un başında Teknik Direktör Bülent Yenihayat bulunuyor.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, SIXT rent a car ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasıyla ilgili , “SIXT rent a car’ın ismini formalarımızda taşıyacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

İskenderunspor olarak verilen desteği en iyi şekilde temsil edip, şampiyonluk sözü verdi. Destek sadece İskenderunspor A takımıza değil yeni nesillere desteği de güçlendirecek.

Ekleme Tarihi: 19 Ağu 2022 04:00