Nedir Güncelleme Tarihi: 5 Mar 2018 12:16

Söke nedir?

1963 yılında, dünyada en saygın değirmen teknolojisini geliştiren İsviçreli Bühler makinelerini ve teknolojisini kullanarak kurulan un fabrikasıdır.

Söke nedir?

Söke 1963 yılında, dünyada en saygın değirmen teknolojisini geliştiren İsviçreli Bühler makinelerini ve teknolojisini kullanarak kurduğu ilk değirmeni ile ismini aldığı Söke’de üretime başladı. Değirmencilikteki 50 yılı aşkın uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya standartlarındaki teknoloji yatırımları, profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin lider ve yenilikçi un markası konumunda. Söke 2015 yılından itibaren girişim sermayesi fonu Mediterra Capital bünyesinde yer almaktadır.

Bugün profesyonellerin ve tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği farklı un çeşitleriyle Söke, Türkiye’nin her noktasında maharetli ve usta eller tarafından tercih edilmenin gururu ve heyecanıyla sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor.

Ekleme Tarihi: 5 Mar 2018 12:16