Güncel Güncelleme Tarihi: 3 Eyl 2016 19:08

Suriye'ye girdik bu kadar şehit vermedik 24 saatte 21 şehit

Van'ın Çatak ilçesi, Hakkari'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinde çıkan çatışmalarda 20 asker şehit oldu. Diyarbakır'da 1 polis geçirdiği trafik kazasında şehit oldu

Suriye'ye girdik bu kadar şehit vermedik 24 saatte 21 şehit
Türkiye bugün art arda gelen acı haberlerle sarsıldı. Diyarbakır'da bir polis geçirdiği tarfik kazasında şehit oldu, ardından Van, Hakkari Çukurca ve Şemdinli'de PKK'lı töröristlerle çıkan çatışmalarda 20 askerimiz daha şehit oldu. Türkiye bugün 21 vatan evladını şehit verdi.

DİYARBAKIR'DA 1 POLİS ŞEHİT OLDU

Türkiye kara bir cumartesiye uyandı. Sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu.

VAN'DA 8 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın ardından ikinci kara haber Van'ın Çaldıran ilçesinden geldi. Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda 8 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.

HAKKARİ ÇUKURCA'DA 7 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır ve Van'ın ardından kara haber bu sfer Hakkari'den geldi. Çukurca kırsalında operasyonu sürdüren güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında bu sabah saat 06.45 sıralarında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 3 asker şehit olurken, çatışmada yaralanan 20 asker helikopterle Fatih Kışlası'na, oradan da ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. 4 asker de hastanede şehit oldu. Çukuca'da şehit sayısı 7'ye yükseldi.

TÜRKİYE BİR GÜNDE 21 ŞEHİT VERDİ

Ve son olarak akşam saatlerinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 asker daha şehit oldu. Türkiye bir günde 21 şehit verdi.

Ekleme Tarihi: 3 Eyl 2016 19:08