Bülten Güncelleme Tarihi: 11 Oca 2024 14:00

Tadelle tablet çikolata çeşitleriyle raflarda

Türkiye'nin çikolata markası Tadelle, ürün portföyüne eklediği yeni çeşitleriyle raflarda yer almaya devam ediyor.

tadelle

OYAK bünyesine katıldıktan sonra piyasaya sunduğu yeni ürünlerle dikkat çeken Tadelle, bu kez yeni bir ürün grubuyla karşımıza çıkıyor. Sagra kalitesi ve yılların getirdiği çikolata deneyimiyle tablet çikolata sektörüne giriş yapan Tadelle, birbirinden iddialı lezzetleriyle damakları fethetmeye hazırlanıyor.

1980’li yılların başında bar çikolata olarak evlere girmeye başlayan Tadelle, her yaştan insanın beğendiği, duygulara hitap eden bir marka olma özelliğiyle öne çıkıyor. Bar kategorisinin yanı sıra gofret kategorisinde de yer alan marka, çikolatadaki uzmanlığını artık tablet çikolata kategorisine de aktarıyor. Tadelle'nin tablet çikolataları arasında özenle kavrulmuş enfes Sagra fındığıyla hazırlanan fındıklı, yoğun süt ve kakao tadıyla sütlü, Antep fıstıklı ve bitter çeşitleri bulunuyor. Tadelle tablet çikolatalar 30g ve 60g’lık paketlerde tüketiciye sunuluyor.

Tadelle tablet çikolataların içinde trans yağ bulunmuyor. Ayrıca, ürünler yüzde 100 kakao yağı, yüzde 100 pancar şekeri ve doğal aroma vericiler kullanılarak üretiliyor.

Ekleme Tarihi: 11 Oca 2024 14:00