Medya Güncelleme Tarihi: 16 Eyl 2016 12:11

Tarık Akan'ın cenazesi oğlunu ve ağabeyini birbirine düşürdü

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül'ün "Cenazeyi bizden kaçırdılar" şeklindeki sözlerine yanıt veren Barış Zeki Üregül, "Turgut Üregül şov amaçlı konuşuyor" dedi.

Tarık Akan'ın cenazesi oğlunu ve ağabeyini birbirine düşürdü
Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Tarık Akan dün gece saat 01.00'da hayata gözlerini yumdu. Tarık Akan'ın son anlarında yanında bulunan oğlu Barış Zeki Üregül, "Cenazeyi bizden kaçırdılar" diyen amcasına yanıt verdi.

AMCA ÜREGÜL TEPKİ GÖSTERDİ

Cenazeyi Nazım Hikmet Vakfı'nın sahiplenmesi ve kendisine bilgi verilmemesine kızan Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, "Cenazeyi nereye götürdüklerini söylemiyorlar. Bunlar rezil ya!" sözleriyle tepki gösterdi.

"ŞOV AMAÇLI KONUŞUYOR"

Amca Üregül'ün bu çıkışına Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül'den yanıt geldi. Amcasının şov amaçlı hastane önünde açıklama yaptığını belirten oğul Üregül şu ifadelere yer verdi: "Babam 3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Bodrum'dayım derken babam hastanedeydi. Orada sadece 1 hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler. Dün gece 1'de biz üç çocuğu başındayken vefat etti. Babam sadece biz ailesi için değil, Tüm Türkiye için önemli biriydi. Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor.

"YILLARDIR BABAMIN OLDUĞU YERE YAKLAŞMADI"

Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı. 'Cenaze kayıp' demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu. Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz."

Ekleme Tarihi: 16 Eyl 2016 12:11