Magazin Güncelleme Tarihi: 30 Eki 2023 10:57

Türkiye'nin En Güvendiği Ünlüler belli oldu

MediaCat ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen Celebrity Güven Endeksi'nin sonuçları açıklandı

Türkiye'nin En Güvendiği Ünlüler Belli Oldu

MediaCat ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen Celebrity Güven Endeksi'nin sonuçları açıklandı. Türk halkı en çok hangi ünlülere güveniyor dersiniz? İşte listenin zirvesinde yer alan isimler:

  1. Haluk Levent: Kurduğu "Ahbap" derneği ile birçok konuda ihtiyacı olan kişilerin yardımına koşan Haluk Levent, %69,2 oranında oy alarak listenin birinci sırasında yer aldı.

  2. Müge Anlı: Programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ile ekranlarda olan araştırmacı ve gazeteci Müge Anlı, %63,1'lik oranla en güvenilir ünlüler arasında ikinci sırada yer aldı.

  3. Kenan İmirzalıoğlu: ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasını sunan Kenan İmirzalıoğlu, %51,6 oranında oy alarak en güvenilir üçüncü isim oldu.

  4. Tarkan: "Yap Bir Güzellik" ve "Geççek" adlı parçaları ile kalbimizi bir kez daha fetheden Tarkan, %47 oranında oy alarak listenin dördüncü sırasına yerleşti.

  5. Demet Akbağ ve Ezgi Mola: Listenin beşinci sırasında ise %45,6'lık oranla iki ünlü yer aldı. Bu isimler ise Demet Akbağ ve Ezgi Mola oldu.

Listenin devamında ise sırasıyla Acun Ilıcalı, Kerem Alışık, Kıvanç Tatlıtuğ, Zülfü Livaneli, Athena Gökhan Özoğuz, Demet Evgar, Esra Erol, İlker Ayrık, Uğur Dündar ve Gülse Birsel yer aldı.

Türkiye'nin en güvendiği ünlüler listesi, ünlülerin toplumsal olaylara karşı nasıl bir tutum sergilediğini de gözler önüne seriyor. Listede yer alan ünlülerin, halkın güvenini kazanmalarındaki etkenlerin neler olduğu da farklı bir araştırma konusu olabilir.

Sonuç olarak, Türkiye'nin en güvendiği ünlüler listesi her yıl değişebilir. Ancak listenin zirvesinde yer alan isimler, halkın gözünde güvenilirliklerini kanıtlamış isimler olarak anılmaya devam edecek.

Ekleme Tarihi: 30 Eki 2023 05:04