Medya Güncelleme Tarihi: 31 Ağu 2016 21:24

Twitter Fenomeni Türkiye Gerçekleri hesabının sahibi gözaltına alındı ifşa oldu

Twitter'da "mustafaselanik3" hesabından "Türkiye Gerçekleri" ismiyle paylaşımlarda bulunan ve gerçek kimliğini saklı tutan Mesut Aykın FETÖ'den gözaltına alındı.

Twitter Fenomeni Türkiye Gerçekleri hesabının sahibi gözaltına alındı ifşa oldu
Twitter'da "mustafaselanik3" hesabından "Türkiye Gerçekleri" ismiyle paylaşımlarda bulunduğu ileri sürülen kişi, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.


GÖZALTI KARARI ÇIKARILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Faruk Söker tarafından yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik
soruşturma kapsamında, "Türkiye Gerçekleri" adlı twitter hesabını kullandığı belirlenen Mesut Aykın hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

FETÖ BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Bunun üzerine, şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelinin FETÖ/PDY ile bağlantısının araştırıldığı öğrenildi.

"TEMMUZ SICAK OLUR"

Twitter hesabından, 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminden aylar önce "Acele etmeyin Temmuz bayramdan sonra başlayacak", "Temmuz...", "Hata zincirleri devam ediyor. Temmuz ağır olur, Temmuz sıcak olur", "Temmuz anlatılacak bir şey değil...yaşayıp göreceğiz" şeklinde yapılan paylaşımlar, sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.




 

Ekleme Tarihi: 31 Ağu 2016 21:24