Spor Güncelleme Tarihi: 18 Ağu 2016 23:14

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe Grasshoppers duman etti

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda temsilcimiz Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Advocaat ile çıktığı ilk maçında Grasshoppers'ı 3-0 yendi. Stoch attığı gollerle maça damga vurdu

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe Grasshoppers duman etti
Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde tur kapısını araladı... Temsilcimiz, play-off turu ilk maçında evinde konuk ettiği İsviçre ekibi Grasshoppers'ı 3-0 mağlup etti. Yeni hocası Dick Advocaat ile güzel bir başlangıç yapan sarı-lacivertlilere, galibiyeti getiren golleri; 4. dakikada Aatif, 72 ve 90+2'de oyuna sonradan giren Stoch kaydetti. 

* Fenerbahçe maç boyunca kaleye 12 isabetli şut çekti. Geçen sezon 60 resmi maçın sadece bir tanesinde bu sayıya ulaşabilmişti.

* Miroslav Stoch'un Fenerbahçe formasıyla attığı son gol, 1572 gün önce Beşiktaş'a karşıydı. (29.04.2012)

* Fenerbahçe, Avrupa kupalarında sahasında oynadığı son dokuz maçın altı tanesinde kalesinde gol görmedi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Grasshoppers'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler baştan sonra üstün oynadığı maçı 3-0 kazanmayı başararak turun kapısını araladı.

PERDEYİ AATIF AÇTI

Dick Advocaat'ın yönetiminde ilk maçına çıkan Fenerbahçe hücum futboluyla rakip kalede sayısız pozisyon yakaladı. Maçın 4. dakikadasında Aatif pozisyonu iyi takip edererek ilk şutunda seken topu filelerle buluşturdu ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

STOCH'DAN "HOŞBULDUK"

Oyuna 69. dakikada giren Stoch ise ceza sahası içinde kontrol ettiği topta sert şut çekerek kaleciyi çaresiz bıraktı. Slovak yıldız maçın son dakikasında ise çok şık bir gole imza attı. Ceza sahasından gönderdiği plase vuruşta kaleci hiçbir şey yapamadı. Fenerbahçe son dakikada bulduğu golle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İki takım 25 Ağustos Perşembe günü İsviçre'de karşılaşacak.
 

Ekleme Tarihi: 18 Ağu 2016 23:14