Magazin Güncelleme Tarihi: 21 Eki 2023 17:02

Ünlü oyuncu Can Yaman hayranının telefonunu fırlattı

Ünlü oyuncu Can Yaman, kendisini çeken bir hayranının telefonunu alarak yere fırlattı. O anlar çevredeki başka bir kişi tarafından görüntülendi.

Can Yaman

Can Yaman, hayranının telefonunu fırlattı

Ünlü oyuncu Can Yaman, kendisini çeken bir hayranının telefonunu alarak yere fırlattı. O anlar çevredeki başka bir kişi tarafından görüntülendi.

Türkiye'de yer aldığı yapımlarla adını duyuran, son dönemde ise İtalya'da kariyerine devam eden oyuncu Can Yaman, yine bir skandalla gündeme geldi.

Şu sıralar Villa Comell Mare dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Yaman, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. O anlarda bir otomobilin içinde olan Yaman, kendisini görüntüleyen bir hayranının elindeki telefonunu alıp fırlattı. Söz konusu anlar, başka bir kişi tarafından videoya alındı.

Görüntülerde, Yaman'ın otomobilden indikten sonra hayranının telefonunu elinden alarak yere fırlattığı görülüyor. Telefonun yere düşmesiyle birlikte ekranında hasar oluştuğu belirtiliyor.

Sosyal medyada tepki yağdı

Yaman'ın bu hareketi sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Onlarca sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili yorum yaptı. İşte o yorumlardan bazıları:

"Can Yaman'ın bu tavrı gerçekten kabul edilemez. Bir sanatçının böyle davranması hiç hoş değil." "Yaman'ın bu hareketi çok çirkin. Hayranlarına böyle davranmaması gerekiyor." "Yaman'ın bu tavrı, onun ne kadar egolu bir insan olduğunu gösteriyor." Yaman'ın bu hareketi hakkında herhangi bir açıklama yapmadığı öğrenildi.

can yaman tepki

Ekleme Tarihi: 21 Eki 2023 16:00