Kültür Sanat Güncelleme Tarihi: 18 Ağu 2016 21:45

Yapı Kredi Yayınları’ndan Kuyu romanı çıktı

Catherine Chanter, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan Kuyu kitabında Ruth ve Mark çiftinin, şehrin krizlerinden kurtulup cennet hayallerini bir çiftlikte yani Kuyu’da yakalama arzularını anlatıyor.

Yapı Kredi Yayınları’ndan Kuyu romanı çıktı
Ruth ve Mark’ın yeni bir başlangıç yapmak için taşındıkları verimli arazi, ülkede yağmur alan tek bölge olunca, hem hayranlık hem de nefret nesnesi haline gelirler. Ve hayranlığın da, nefretin de bedeli ağır olur... 

Chanter, henüz yayımlanmadan ödül kazanan Kuyu’da karanlık bir gelecek kurgusunu suç, aşk, inanç, yıkım ve yeniden doğuş temalarıyla müthiş bir beceriyle harmanlıyor. Kuyu’nun sırrı aydınlanırken, Chanter, okura her adımda yoğunlaşan bir duygusal deneyim yaşatıyor.
 
Kuraklıkla kavrulan, isyan tehdidi altında bir ülke; meşum bir tarikat; çözülememiş bir cinayet ve giderek artan baskı. Catherine Chanter distopik bir kâbusun bütün bileşenlerini bir araya getirip müthiş sürükleyici bir anlatıya imza atmış.
Independent

Olağanüstü. Sürükleyici bir gizemle incelikli psikolojik dramı vurucu bir anlatımla harmanlayan, büyüleyici bir ilk roman.
Publishers Weekly

Kuyu

Yazar: Catherine Chanter

Çeviren: Lale Akalın

Sayfa:360, Fiyat: 26  TL 

YKY Edebiyat / Roman / Dünya Roman

Ekleme Tarihi: 18 Ağu 2016 21:45