Kitap Güncelleme Tarihi: 26 Şub 2018 13:35

Yazar Allan Percy’nin Her Güne Bir Platon kitabı çıktı

Yazar Allan Percy’nin ünlü filozof Platon’un düşünce felsefesinden yola çıkarak kaleme aldığı hayatla nasıl baş edeceğinizi gösteren kitabı “Her Güne Bir Platon” Pena Yayınları tarafından raflarda yerini aldı.

Yazar Allan Percy’nin Her Güne Bir Platon kitabı çıktı

Allan Percy, çok satan kitapları “Her Güne Bir Nietzsche”, “Her Güne Bir Shakespeare” ve “Her Güne Bir Kafka” dan sonra serinin 4. kitabı “Her Güne Bir Platon” ile Yunan filozofunun öğretilerini, hedeflerini ve bu hedefler doğrultusunda ortaya koyduklarını bu kitapta toplayarak, okurlarına rehberlik ediyor.

Pratik bilgelikten oluşan bu 80 öneri sayesinde Platon, birçok şeyin yanı sıra hayalleri gerçeğe dönüştürmeyi, zamanı iyi yönetmeyi ve hayat boyu sürecek dostlukların keyfini çıkarmayı okurlarına öğretiyor.

Batı düşüncesinin babası olarak görülen Platon ile okuyucularına günlük yaşantılarındaki keşif dünyasını sunan yazar Allan Percy, bu pratik 80 pratik reçete ile okuyucularının hayat yolu üzerindeki adımlarını adeta yönlendiriyor.

Kitap Hakkında

Her Güne Bir Platon Hayatla nasıl baş edebileceğinizi gösteren 80 reçete

Filozoflar arasında mantık yürütme şeklimizi en çok etkilemiş olan şüphesiz ki Platon’un kendisidir. Düşünce tarihinden bahsederken sık sık “Platon zaten her şeyi söyledi,” demek çok da tuhaf olmaz ve Atinalı bu filozof günümüzde de geçerliliğini o kadar korumaktadır ki aforizmaları ve değerlendirmeleri sanki günümüzde kaleme alınmış gibidir.

Bu pratik 80 reçete aracılığıyla Platon’un felsefesinden ilham alarak hayallerimizi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşıp zamanımızı iyi değerlendirmenin ya da dostluklarımızın hayat boyunca tadını çıkarmanın yollarını bulabiliriz.

Ekleme Tarihi: 26 Şub 2018 13:35