Magazin Güncelleme Tarihi: 10 Oca 2024 18:02

Yılmaz Erdoğan'ın Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı

İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansıyla gündeme gelen Hazar Ergüçlü'nün dansının mimarı olarak Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol ortaya çıktı.

Hazar ergüçlü dilber yılmaz erdoğan

Hazar Ergüçlü'nün Pavyon Dansı ve Dans Eğitimi

İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansıyla gündeme gelen Hazar Ergüçlü'nün dansının mimarı olarak Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol ortaya çıktı. İşte konuyla ilgili detaylar:

Hazar Ergüçlü'nün Pavyon Dansı

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisinde Dilber rolünü oynayan Hazar Ergüçlü, pavyon dansı sahnesiyle büyük ilgi çekmişti. Sosyal medyada konuşulan ve beğeni toplayan dans performansı, izleyiciler tarafından da övgü almıştı.

Hazar Ergüçlü 2

Dansın Mimarı: Elif Erol

Dansın arkasındaki isim ise Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol oldu. Hazar Ergüçlü'nün, Elif Erol'dan dans eğitimi aldığı ve bu etkileyici performans için hazırlandığı görüntüler ortaya çıktı.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu

Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın üstlendiği İnci Taneleri dizisi, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli oyuncuları bir araya getiriyor. Dizinin tanıtımında, gerçek bir pavyonda çekilen sahnede Hazar Ergüçlü'nün dans performansı dikkat çekmiş ve izleyicileri heyecanlandırmıştı.

Hazar Ergüçlü 3

Elif Erol'un Açıklaması

Elif Erol, Hazar Ergüçlü'nün dans performansı için kendisinden ders aldığına dair çıkan haberlere "Benden ders almadı ama benden esinlenildi" diyerek açıklama yapmıştı.

Ekleme Tarihi: 10 Oca 2024 17:00