Spor Güncelleme Tarihi: 7 Ara 2016 08:08

Yorumcu Rıdvan Dilmen: Trabzonspor küme düşse kanun çıkar

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Dilmen 'Trabzonspor küme düşse kanun çıkar' dedi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen: Trabzonspor küme düşse kanun çıkar

"Fenerbahçe her sene oynayarak kazanıyordu Trabzon maçlarını. Bu sene bekleyerek oynadı, yine rahat rahat kazanıyor."

"YANAL'IN BÜYÜK HATASI"

Fenerbahçe'nin bu kadar rahat kazandığı bir maç yok. Ben hatırlamıyorum. Şu maçta ilk 10 dakika Trabzonspor atak oynamaya çalıştı. Yürüyerek Lens'in yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe kazandı. Ersun hocanın en büyük hatası ilk yarıyı 1-0 bitirmesi gerekiyordu. İkinci yarı buna döndü ama geç kalındı.

"TRABZONSPOR İYİ DEĞİL"

"Yusuf elini kaçırmadı. Kolunu açtı. Refleks ile elini açtı saniyelik olaylar yani. Top yere vurunca belki ben bile olsam farkında olmadan elimi açardım. Fenerbahçe açısından Beşiktaş ve G.Saray Başakşehir hariç ikisi de deplasmanda oynayacak iki maçını da.. Bunların hesabını yapabilmesi için Başakşehir takımı son 5 maçta sadece 1 galibiyeti var ona rağmen anca yaklaşabildiler. Her maç final gibi oynanıyor. Trabzonspor iyi takım değil. Fizik, taktik olarak çok gerideler sadece logoları büyük takım."

"MUHARREM BEY FUTBOLDAN ANLAMAZ"

"Trabzonspor öyle bir 2. gol yedi ki, 4. golü böyle yemesi lazım. Şuurunu kaybetti. Trabzon takımının şampiyonluğa oynayacak bir kadrosu yok Konya'nın standardı belli, zor maç kaybediyorlar, ne oynadığını bilen bir takım. Trabzonspor öyle değil. Muharrem bey futboldan anlamaz, bu işi anlayana bırakmak lazım.Trabzonspor küme düşse kanun çıkar…”

Lens, Manchester United, Kasımpaşa ve bugün oynadığı maçlarla benim hafızamda yer aldı. Bazı oyuncular paraya bakabiliyor. Lens Dinamo Kiev'e bu yüzden gitmiş olabilir. Ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçe oldu. Lens uçtu, Fernandao attı, Sow boş kaleye attı. İleri hücum hattının iyi olması gerekiyor."

Fenerbahçe 1-2 transfer yaparsa Emenike gitti çünkü onun yerine ya santrafor ya da 10 numara transferi yapılır diye düşünüyorum. Trabzonspor Muharrem bey futboldan anlamaz, bu işi anlayana bırakmak lazım.Trabzonspor küme düşse kanun çıkar…Trabzon'un ölüsü böyle olmaz! Bu oyun Trabzonspor'a yakışmıyor. ”

Fenerbahçe'de Şener'e de alternatif olabilecek bir yedek sağ bek lazım. En az 4 oyuncuyla da yollar ayrılmalı. Fenerbahçe, 10 numara pozisyonunda oynayabilecek bir oyuncu almalı. Bu oyuncu, bu anlayışta 10 gol atıp 10 asist yapmalı..."

Ekleme Tarihi: 7 Ara 2016 08:08